Vaccinatiebewijzen Covid – Huisartsenpraktijk Wieenhof
Huisartsen praktijk Wieenhof

Van harte welkom op de website van huisartsenpraktijk Wieenhof, locatie Venray en locatie Ysselsteyn. Via deze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, algemene gezondheidsvragen, nieuws en nog veel meer.

Huisartsenpraktijk Wieenhof

Terug naar overzicht

Vaccinatiebewijzen Covid

CoronaCheck app

Het is mogelijk om in de CoronaCheck-app je vaccinatiegegevens om te zetten in een QR-code. Met die QR-code krijg je toegang tot evenementen en locaties in Nederland, waar een coronabewijs gevraagd wordt. Die kun je gebruiken in Nederland of voor reizen binnen Europa.

De verwerking van de gegevens duurt even.  Het blijkt ook dat niet altijd alle gegevens kloppen, of soms zijn ze niet volledig. Niemand weet waar dit door komt. Er komt er een mogelijkheid dat we deze gegevens kunnen corrigeren en aanvullen. Dit geldt natuurlijk alleen voor vaccinaties die door ons zijn gezet. Wij vragen u om een mail naar ons te sturen met uw naam en geboortedatum en de ontbrekende gegevens. Indien de gegevens die ontbreken uit ons systeem gehaald kunnen worden, dan lossen wij dit zo spoedig mogelijk op.

Wij vragen u dringend om hierover te mailen naar wieenhof@cohesie.org en NIET te bellen, om overbelasting op de telefoonlijnen te voorkomen.

Mensen die geen smartphone hebben of niet digitaal vaardig zijn kunnen vanaf donderdag 1 juli ook hun vaccinatiebewijs printen via de corona website coronacheck.nl of bellen naar 0031-247247247.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

Publicatiedatum: 14-07-2021