Patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk Wieenhof
Huisartsen praktijk Wieenhof

Van harte welkom op de website van huisartsenpraktijk Wieenhof, locatie Venray en locatie Ysselsteyn. Via deze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, algemene gezondheidsvragen, nieuws en nog veel meer.

Huisartsenpraktijk Wieenhof

Patiëntenportaal

Patientenportaal

Als patiënt van Huisartsenpraktijk Wieenhof heeft u toegang tot het patiëntenportaal.  U kunt  via ons patiëntenportaal  gebruikmaken van onze online services.

 

Het adres is https://mijn.cohesie.org.

U kunt via het patiëntenportaal snel én gemakkelijk contact zoeken met uw huisarts, een afspraak maken, uw medisch dossier inzien (dus o.a. uw bloeduitslagen) en uw herhaalmedicatie bestellen. Het patiëntenportaal is een beveiligde elektronische omgeving. Dat maakt het mogelijk medische en persoonlijke vragen te stellen. Wij streven ernaar om uw vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Nog niet eerder ingelogd op het patiëntenportaal?
Om toegang te krijgen tot het patiëntenportaal dient u eerst DigiD te installeren op uw smartphone. DigiD is een hulpmiddel om veilig in te loggen op het patiëntenportaal van uw huisartsenpraktijk. Door in te loggen via DigiD weet uw portaal zeker dat ú onder uw naam inlogt en niemand anders. Zodra u de installatie van DigiD doorlopen heeft kunt u daarna direct inloggen op het portaal.

Log in op mijn.cohesie.org

 

Ondersteuning

Onderstaande filmpjes geven meer uitleg over alle mogelijkheden van het portaal.

Hoe krijgt u meer regie over uw zorg? 

Maak een afspraak

een afspraak wijzigen of afzeggen kan nog niet via het portaal. Zodra dit kan maken wij dit hier bekend.

bestel uw herhaalrecept

bekijk uw patiëntendossier, bekijk uw uitslagen

begin een e-consult

 

Mocht het niet lukken, stuur dan een mail naar wieenhof@cohesie.org. Wij helpen u dan verder.

HiX Patiënt-app beschikbaar

De HiX Patiënt-app is beschikbaar. Met deze app heeft u nog sneller en makkelijker toegang tot het patiëntenportaal. Scan deze code als u om een qr code wordt gevraagd