Covid 19 Vaccinatie – Huisartsenpraktijk Wieenhof
Huisartsen praktijk Wieenhof

Van harte welkom op de website van huisartsenpraktijk Wieenhof, locatie Venray en locatie Ysselsteyn. Via deze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, algemene gezondheidsvragen, nieuws en nog veel meer.

Huisartsenpraktijk Wieenhof

Terug naar overzicht

Covid 19 Vaccinatie

Heel Nederland ouder dan 18 jaar krijgt een uitnodiging voor een Covid vaccinatie. Wanneer uw jaargang aan de beurt is krijgt u automatisch een uitnodiging. Dit kan zijn van de GGD of van de huisartsenpraktijk.

Wij als huisartsenpraktijk zijn nu gevraagd om patiënten geboren in 1956 en 1957 te vaccineren. Bent u geboren in deze jaren dan krijgt u van ons een oproep voor de vaccinatie.

Anders dan met de griepspuit krijgen we de spuiten niet per stuk aangeleverd, maar in flacons met meerdere doseringen. Deze flacons zijn zeer beperkt houdbaar. Wij moeten alle doseringen uit een flacon gebruiken. Het is daarom heel belangrijk dat u op de geselecteerde dag en op het geselecteerde tijdstip komt. Ook wanneer het voor u betekent dat u daar vrij voor moet nemen van uw werk, of afspraken moet verzetten. Helaas kunnen we u niet nadien inplannen op het spreekuur, omdat wij niet voor één dosering een flacon kunnen aanbreken.

Mocht u echt niet in de gelegenheid zijn te komen, meldt u zich dan bij ons.  U schuift dan door naar een later moment . Dit moment is voor ons ook nog niet bekend.  Ook dan ontvangt u van ons op een kort tijdsbestek een oproep op een vaste datum en tijd . Wij verzoeken u dan ook dringend om uw medewerking.

Kom niet te vroeg.

Houdt 1,5 meter afstand

Draag een mondkapje.

Blijf 15 minuten na de prik in de praktijk wachten

Heeft u verder nog vragen over de vaccinatie tegen het coronavirus kijk dan op www.coronavaccinatie.nl

Publicatiedatum: 17-05-2021