Corona vragentest – Huisartsenpraktijk Wieenhof
Huisartsen praktijk Wieenhof

Van harte welkom op de website van huisartsenpraktijk Wieenhof, locatie Venray en locatie Ysselsteyn. Via deze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, algemene gezondheidsvragen, nieuws en nog veel meer.

Huisartsenpraktijk Wieenhof

Terug naar overzicht

Corona vragentest

Op de site Thuisarts.nl is een vragentest over corona geplaatst. De test gaat in op symptomen en er zijn vragen over het risicoprofiel van de bezoeker van de site.

Bij een combinatie van gezondheidsklachten wordt geadviseerd contact op te nemen met de huisarts of huisartsenpost.

Geen vervanging!
Het genootschap wijst erop dat de vragentest met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, maar niet vanzelfsprekend een consult met de huisarts of andere zorgverleners vervangt.

Neem naast de test, de tijd de antwoorden en adviezen rustig door te nemen. Mocht je nog steeds zorgen hebben, bel dan de huisarts, kom niet naar de praktijk maar praat met de doktersassistente door, wat het beste is om te doen.

Doe hier de corona vragentest

Daarnaast is er pagina die wat meer uitleg geeft voor als je je zorgen maakt omdat je bijvoorbeeld meer risico loopt dan een ander door een zwakke gezondheid. Het helpt je om na te denken en keuzes te maken tot hoe je een wilsverklaring kunt opmaken.

Die pagina vind je hier

Publicatiedatum: 17-05-2021